Sobre nosaltres
Image

Qui som?

Som una petita empresa familiar fundada i dirigida amb molta suor i empenta. Durant més de 27 anys en el món de la construcció hem après que voler fer més del que es pot pair és d'allò més importat per a gaudir de la feina i mantenir uns alts estàndards de qualitat. Els nostres clients ens contracten per qui som i per com som, nosaltres a canvi els hi donem un tracte familiar, dedicació, transparència i el màxim nivell de professionalitat.

ON ESTEM?

Reformes i rehabilitacions Andreu Aguilar
Anselm Clavé, 26
08773 Mediona

Què fem?

Fa més de 27 anys que ens dediquem a qualsevol tipus de feina relacionada amb el món de la construcció. Des d'un embús a la llar fins a la construcció total d'un habitatge. Realitzem estructures de fusta i formigó, rehabilitacions, reformes, cobertes, pladur, banys, cuines, entre moltes altres. 

Comptem també amb un ampli equip de suport industrial que col·labora amb nosaltres en qualitat d'assessors, professionals tals com enginyers, arquitectes o aparelladors. Gràcies a aquest suport Reformes Aguilar ofereix les solucions més factibles i satisfactòries pels projectes dels nostres clients.

Image

El pare

Rafael Aguilar va néixer a Andalusia i en emigrar va establir-se a Catalunya on va dedicar la seva vida a la família i la seva feina. Lluitador de caràcter i afable amb la família, el pare ha transmès la seva manera de treballar, de pensar, de tractar als clients, de parlar i sobretot d'aportar solucions a tota mena de problemes. És per això, que la figura del nostre pare és tot un exemple a seguir.